Is deze mail niet leesbaar? Klik dan hier. Powered by Easyhost.
e-Clickx Nieuwsbrief
19 februari 2013

Beste #voornaam# #naam#,

Windows 8 is nu al een tijdje op de markt. De tegelinterface is prachtig op Windows Phone, maar is dat op een gewone pc ook zo? Clickx helpt je een handje en somt acht redenen op om over te stappen - en zeven om het niet te doen. Aan jou de keuze.

Verder in dit nummer schotelen we je enkele fantastische computerschermen voor en tonen we hoe je een album maakt van foto's op je sociale netwerk(en).

Clickx 268 vind je nu in de winkel of bestel 'm in onze webshop. Thuisbezorgd zonder verzendkosten.

Veel leesplezier!

Bestel Clickx in onze webshop en krijg het magazine zonder verzendkosten thuisbezorgd. Wanneer je online betaalt, ontvang je onmiddellijk de volledige pdf-versie.

Advertentie
In deze nieuwe Clickx lees je
Keuzes maken
Voor het eerst in jaren brengt Microsoft nog eens een Windows uit die vernieuwend en fris oogt. We sommen acht goede redenen op om meteen over te schakelen naar Windows 8 en geven je zeven goede redenen om braaf bij Windows 7 te blijven.
Back to the past
Bestanden verwijderen is simpel, met één druk op de knop. Maar hoe krijg je verwijderde bestanden weer terug? Dankzij UndeleteMyFiles, ook met één druk op de knop.
Ferme schermen
De zoektocht naar het perfecte computerscherm bezorgt je dikwijls meer vragen dan antwoorden. Veel monitors lijken uiterlijk sterk op elkaar, en toch ook weer net niet. Hoe vind je het juiste exemplaar voor jou?
Elke film een meesterwerk
Ook zonder ervaring kom je met een degelijke camera, je computer en Windows Live Movie Maker al een heel eind om de nieuwste YouTube-hit te maken.

En ook nog:

  • Losse tests: Samsung Galaxy Camera Android-fototoestel, Synology DS112J NAS, Bose SIE2
    sportoortjes, WeePee TV online tv-kijken.
  • Top 10: de beste videoapps.
  • Koopgids: Windows 8-randapperatuur.
Dat en nog veel meer lees je in Clickx 268.
Win met onze wedstrijden

Wedstrijd

Win 3x
Hama Wireless Mini
Laser Mouse M3070


Wedstrijd

Wedstrijd

Win 4x
Acronis True
Image 2013

Wedstrijd


Clickx 268 vind je nu in de krantenwinkel.
Abonnees van Clickx ontvangen hun nummer keurig in de bus.

Klik hier om je gegevens te beheren.

Niet antwoorden op deze nieuwsbrief. Vragen en reacties zijn welkom op het e-mailadres clickx@minoc.com. Je ontvangt de e-Clickx gratis omdat je bent ingeschreven op de e-Clickx-mailinglijst. Klik hier om je uit te schrijven op deze nieuwsbrief.

e-Clickx is een uitgave van Minoc Business Press nv (Parklaan 22 bus 10). Een volledige colofon vind je op de Clickx website (www.clickx.be). Zonder schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke uitgever mag geen enkele tekst van e-Clickx, geheel of gedeeltelijk, overgenomen worden. e-Clickx bevat links naar websites die de redactie interessant acht. Deze links zijn evenwel puur informatief en de uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.

Server hosting by Easyhost